Vēsma, Fanija

Ērenpreiss vērienīgi nosvinējis Pagalma svētkus

Ceturtdien, 18. septembrī norisinājās Ērenpreiss Pagalma svētki, kas pulcējuši lielu pulku interesentu. Pulcēšanās Pagalma svētkiem Ērenpreiss velosipēdu darbnīcas pagalmā A. Čaka ielā 90 sākās plkst. 18, un visa pasākuma garumā līdz pat plkst. 23 pagalmā norisinājās dažādas ar velosipēdu kultūru saistītas aktivitātes.

Ērenpreiss Pagalma svētki kopumā pulcēja ap 300 viesu. Apmeklētājiem bija iespēja iziet ekskursiju pa Ērenpreiss velosipēdu mājvietu, un veikt velosipēdu izmēģinājuma braucienus, klausīties muzikālos priekšnesumus no grupas The Coco’nuts un Dj Belinda, kā arī jauno piedzīvot Ērenpreiss velosipēdu jauno modeļu Sparrow prezentāciju, ko Pagalma svētku apmeklētāji uzņēma ar īpašu interesi.

Pagalma svētkos apkārtni atdzīvināja un patīkamu noskaņu radīja velotirdziņš ar velo pārstāvjiem Tru Fix Kru, Piens Velo, Velovelo un OpenBikes darbnīcām, elektrovelosipēdiem Blue Shock Bike, BTA Apdrošināšana piedāvāja jauno Velopolisi.

Ar gardumiem visa vakara garumā cienāja mobilā virtuve „SprīdEats” un Valmiermuižas alus darītava prezentēja savu jauno bezalkoholisko dzērienu Zelta Zirgs.

Ērenpreiss Pagalma svētku rīkotājiem izdevās pulcēt vienuviet lielu pulku velo cienītājus un laikmetīgas pilsētvides baudītājus, lai kvalitatīvi veicinātu apkārtnes kultūras un sabiedriskās aktivitātes.

Pasākums tapis sadarbībā ar Rīgas Domes Satiksmes departamentu, un kārtību pasākumā nodrošināja Rīgas Pašvaldības Policija.

Jaunākie raksti