Vēsma, Fanija

Martas ballē gaidāms izcils koncerts un unikālu lietu izsole

Martas balle, kas 26. septembrī notiks Grand Palace Hotel, kļūs par mūsdienu balles paraugu, tāpēc tās kultūras programma piedāvā oriģinālu klasiskās operas, moderno hitu, viduslaiku deju, iluzionistu un mākslinieku priekšnesumu apvienojumu. Operas dīva Inese Galante un Nacionālās operas soliste Jūlija Vasiļjeva ballei gatavo speciālas programmas, bet Agnese Zeltiņa, iedvesmojusies no Martas dzīvesstāsta, ir izveidojusi īpašu kaklarotu, ko kopā ar citām unikālām lietām varēs iegādāties klusā labdarības izsolē.

Martas balles apmeklētājus priecēs daudzveidīga kultūras programma, kas vienlaikus norisināsies divās zālēs. Pasākuma muzikālajā daļā uzstāsies ne vien Inese Galante un Jūlija Vasiļjeva, bet arī Roberto Meloni, Dāvids Kalandija, Lieras Šteinas un Aleksa Silvēra duets, senās mūzikas ansamblis Ludus un deju studija Magic Dance, lai palīdzētu iejusties patiesā balles atmosfērā. Iluzionisti Dmitrijs Bubins un Juris Gavrilovs izdzēsīs robežu starp iespējamo un neiespējamo, bet māksliniece Vera Bondare liks viesiem palūkoties uz sevi no cita skatpunkta. Pasākumu vadīs Agnese Zeltiņa, Aivis Ceriņš, Jeļena Tonova un Nauris Rolavs. Vakara gaitā ciemiņus gaida neskaitāmi pārsteigumi.

Svarīga balles daļa būs klusā izsole, kur varēs iegādāties Agneses Zeltiņas darināto kaklarotu, Annas Lauvas, Allas Dze, Karīnas Paroņakas un Jevgeņija Šaraburko gleznas, kažokādas un ādas aksesuārus no salona Mele, modes mākslinieces Viginty Couture dāvanu karti, sertifikātu fotosesijai pie projekta Paaudzes autora Māra Kiseļova un citas vērtīgas lietas. Par izsolē, loterijā un no suvenīru pārdošanas iegūtajiem līdzekļiem bērni no maznodrošinātām ģimenēm varēs veselu gadu apmeklēt Jauno bruņinieku skolu. Šim nolūkam vienam bērnam ir vajadzīgi 180 eiro. Labdarībai tiks izmantota arī puse no ieņēmumiem par ieejas biļetēm.

Dalību Martas ballē jau ir apstiprinājuši ne vien Latvijas elites pārstāvji, bet arī aristokrāti, tostarp princis no Beļģijas. Turklāt Apvienotās Karalistes žurnālisti atspoguļos pasākumu starptautiskā līmenī.

Biļetes uz Martas balli var iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības tīklā, kā arī Grand Palace Hotel. Ikviens, kas vēlas, jebkurā laikā var atbalstīt projektu, pārskaitot naudu īpaši šai akcijai atvērtā kontā: sabiedriskā labuma organizācija “Labu darot”, reģistrācijas numurs 40008197815, adrese: Bultu iela 3–43, Rīga, konts ziedojumiem LV32HABA0551038303383.

26. septembrī Rīgā notiks pirmā Martas balle, kas sola kļūt par svarīgu kultūras, labdarības un tūrisma notikumu Latvijas galvaspilsētā. Balli rīko viesnīca Grand Palace Hotel, pasākumu organizēšanas aģentūra Tonova Agency, kā arī labdarības kampaņa “Taureņa efekts”. Operas dīva Inese Galante ir kļuvusi par balles patronesi, bet LIVE RIGA pievērš uzmanību šā pasākuma ievērojamajam potenciālam popularizēt Rīgu ārvalstīs.

Līdz 19. septembrim ir atklāta akreditācija žurnālistiem, kas vēlas apmeklēt Martas balli. Vairāk informācijas par akreditācijas kārtību var atrast šeit: http://www.taurenaefekts.lv/lang/lv/2014/09/martas-balle-akreditacija/

Pateicamies par atbalstu Inesei Galantei, Rīgas Tūrisma attīstības birojam Live Riga, sabiedrisko attiecību aģentūrai A. W. Olsen & Partners/Scholz & Friends Riga, tipogrāfijai Daily Print, fotogrāfam Mārim Kiseļovam, Ernsta Glika Bībeles muzejam, aktrisei Agnesei Zeltiņai, Nacionālās operas solistei Jūlijai Vasiļjevai, Lieras Šteinas un Aleksa Silversa duetam, dziedātājam Dāvidam Kalandijam, vijolniecei Tatjanai Gašimovai, dziedātājam Roberto Meloni, orimāģinālā žanra māksliniekam Dmitrijam Bubinam, iluzionistam Jurim Gavrilovam, senās mūzikas ansamblim Ludus, aktrisei Natālijai Smirnovai, māksliniecei Allai Dze, vadītājam Naurim Rolavam, DJ Valdemaram, DJ Pandai, deju studijai Magic Dance, Capital FM, SWH+, TV5, TV24, kā arī uzņēmumiem un zīmoliem SPI Distribution Latvia, SISHI Home of Beauty, La Casa Del Habano, Concierge Latvia, Schlossle Hotel Group, Soul Stones, Viginty Couture un SIA Jaunsētas, Quinto Security.

Jaunākie raksti