Aldonis, Agija

Oktobra sākumā norisināsies modes festivāls „Riga Fashion Mood”

1.oktobrī un 2.oktobrī koncertzālē "Rīga" norisināsies 10.modes festivāls "Riga Fashion Mood", kur skatītāji pasākumā varēs redzēt vairāk nekā 15 Latvijas vadošo un jauno modes dizaineru kolekcijas pieaugušajiem un bērniem.

Pirmajā dienā varēs vērot darbus, kas pieder jaunajiem modes talantiem - Zanei Porietei, Simonai Veilandei, Laimai Ūdrei, Lienei Bukovskai un iepriekšējā gada jauno talantu konkursa uzvarētājai Evai Borhertei. Skatītājus pārsteigs arī labākie darbi no sevi piesakošajiem jaunajiem zīmoliem "Tabaka" un "IN by Inga Nipane", kā arī jau pazīstamajiem "Coo Culte" un "More Salt".

Otrajā dienā savas jaunākās kolekcijas demonstrēs par Latvijas modes klasiķiem atzītie mākslinieki Keita, Natālija Jansone un Koshakova, jau ilgāku laiku Ķīnā dzīvojusī Baiba Ladiga un zīmols "Nina un Halarah", kā arī bērnu zīmoli "Hebe", "Lazy Francis" un "Leny Tomy Factory".

Latvijas Modes palātas vadītāja Dita Danosa pastāstīja, ka festivāla desmitā jubileja ir labs iemesls, lai izvērtētu, kādu ieguldījumu tas devis Latvijas modes industrijai un modes zīmolu cienītājiem.

Pasākumu sākums abos vakaros būs plkst.19.30, un iespēja tos apmeklēt būs ikvienam interesentam. Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās vai internetā. Pasākumu tiešraidē varēs skatīties "Lattelecom" televīzijā - interaktīvās televīzijas 113.kanālā, kā arī "Lattelecom" interneta televīzijā "www.lattelecom.tv". 

Latvijas Modes palāta apvieno modes dizainerus, mācībspēkus, ražotājus un citas modes attīstībā ieinteresētās personas. Modes palātas mērķis ir attīstīt modes platformu Latvijā un organizēt pasākumus, kas sniedz iespēju Latvijas modes dizaineriem un zīmoliem piedāvāt jaunās kolekcijas klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā, kā arī veicināt Latvijas modes patēriņa pieaugumu sabiedrībā.

Jaunākie raksti