Gunta, Ginta, Gunda

Dailes teātris sezonu noslēdz ar koncertu „Hameleona rotaļas – Spanovska ballīte”. FOTO

Dailes teātris sezonu noslēdz ar koncertu „Hameleona rotaļas – Spanovska ballīte” (10., 11. un 12.jūnijā). Pēdējam koncertam 12.jūnijā sekos arī sezonas noslēguma balle.

Sezonas noslēguma ballē uz lustīgām dejām aicinās grupa „Coolmans Report” kopā ar Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļas audzēkņiem Artu Jēkabsoni un Robertu Memmēnu. Vakaru vadīs aktieris Mārtiņš Počs, klātesošos aicinot piedalīties arī atraktīvos konkursos. Mazajā zālē būs iespēja radoši izpausties ikvienam un dziedāt karaoke. Kamerzālē tiks demonstrētas pēdējo trīs gadu laikā tapušās Dailes teātra video hronikas.

Koncerta „Hameleona rotaļas – Spanovska ballīte” veidotāji no visa milzumlielā dziesmu daudzuma, ko savā teātra un koncertu dzīves laikā dziedājis aktieris Harijs Spanovskis, izvēlējušies tās, kas visvairāk uzrunā skatītājus un visbūtiskāk raksturo viņu. No smiekliem līdz nopietnībai un atkal atpakaļ...

Koncertu veido radošā grupa - Intars Rešetins, Artūrs Skrastiņš, Juris Vaivods, Mārtiņš Vilkārsis, Ilze Vītoliņa, Inga Krasovska, Ivars Tilčiks.

Koncertā piedalās Olga Dreģe, Ieva Segliņa, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ērika Eglija, Sarmīte Rubule, Vita Vārpiņa, Artūrs Skrastiņš, Juris Frinbergs, Gints Grāvelis, Aldis Siliņš, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks, Gints Andžāns un Lauris Dzelzītis, kā arī bigbends „Mirāža” un TDA „Rotaļa” dejotāji. Bez zvaigznēm neiztikt!

Jaunākie raksti