Aldonis, Agija

Izziņota „Origo Summer Stage” augusta koncertprogramma

Augusts tradicionāli ir vasaras mūzikas festivālu un koncertu spilgtākais laiks, kad arī klutūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage” Stacijas laukumā klausītājiem piedāvā daudzveidīgu koncertu programmu. Turpinot spilgto šīs sezonas koncertu sēriju, arī augustā „Origo Summer Stage” izskanēs kvalitatīvi pašmāju un ārzemju mūziķu priekšnesumi, kurus ikviens varēs baudīt bez maksas.

Jau sesto gadu pašā Rīgas centrā – Stacijas laukumā rīdziniekus un pilsētas viesus priecē kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage”, kas arī šogad pulcējis virkni iemīļotu un talantīgu pašmāju un ārzemju izpldītāju. Jūnijā uz „Origo Summer Stage” skatuves klausītājiem bija iespēja dzirdēt grupas „The Sound Poets” un „DAGAMBA”, uzstājās radio Pieci.lv dīdžeji, kā arī jauniešu vidū iemīļotā grupa „Olas”. Savukārt jūlijs tika aizvadīts, atspoguļojot spilgtākos džeza un klasiskās mūzikas festivālus – „Rīgas Ritmi”, „Artissimo” un „Saulkrasti Jazz”, kā arī Dziesmu un deju svētku Ielu koncertu, bezmaksas koncertos pulcējot plašu interesentu skaitu.

Kultūras aktivitāšu centra „Origo Summer Stage” turpinājumā arī augustā skatītājus sagaida krāšņa un daudzveidīga kvalitatīvu koncertu programma. „Jau tradicionāli „Origo Summer Stage” visu trīs vasaras mēnešu garumā Rīgas centrālo vietu – Stacijas laukumu padara par neatņemamu vasaras kultūras pasākumu daļu. Arī daudzveidīgā augusta koncertu programma priecēs klausītājus ar visdažādākajām muzikālajām gaumēm, iepazīstinot ar labākajiem džeza, blūza, rokenrola, folkmūzikas un popmūzikas izpildītājiem. Tāpat pie mums viesosies franču fanfāra „SOS Fanfare”, kas izpilda populārus šansonu un diksilendu. Tradicionāli „Origo Summer Stage” augustā priecēs arī ar kvalitatīvu folkmūzikas programmu „Origo Folkfestivāls” un būs neatņemama Rīgas svētku Dziesmu tiltu koncertu cikla sastāvdaļa. Tāpat ievērības cienīgs būs „Origo Summer Stage” sezonas noslēguma koncerts „6 ģitārspēles virtuozi”, kurā klausītājus priecēs Latvijā pazīstami vairāku paaudžu ģitāristi - Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš, kā arī savas Eiropas turnejas ievaros viesosies Rob Tognoni Band - blūzroka ģitārists, virtuozs no Tasmānijas,” par gaidāmo augusta koncertprogrammu stāsta t/c „Origo” vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

„Origo Summer Stage” augusta programma:

6. augusts 16:00 – 19:00 džeza kvartets „Smooth Band”
7. augusts 16:00 – 19:00 rokenrola, blūza un rokmūzikas grupa „Boogie Drivers”
14. – 16. augusts Rīgas svētku koncertu cikls „Dziesmu tilti no sirds uz sirdi”:
14. augusts 18:00 – 20:00 Dziesmu tilts starp cilvēkiem
15. augusts 12:00 – 20:00 Dziesmu tilts starp tautām
16. augusts 12:00 – 17:00 Dziesmu tilts starp paaudzēm
19. augusts 16:00 – 18:30 Franču fanfāra „SOS Fanfare”
21. augusts 16:00 – 19:00 „Mitrokhin's Master Band”
27. augusts 16:00 – 20:00 „Origo Folkfestivāls”
28. augusts 18:00 – 22:30 „Origo Summer Stage” sestās sezonas noslēguma koncerts „6 ģitārspēles virtuozi”.

Visi „Origo Summer Stage” koncerti ir bezmaksas un apmeklētāji tos var klausīties ērti iekārtojoties Stacijas laukumā izvietotajās sēdvietās vai arī kādā no t/c „Origo” kafejnīcu vasaras terasēm – „Gan Bei”, „Double Coffee” un „Il Patio”.

Jaunākie raksti