Līksma, Bārbala

Ar Latvijas uzņēmēju atbalstu tiek īstenots projekts bērnu rehabilitācijas vides uzlabošanai

Šo piektdien, sestdien un svētdien labdarības veikals „Sniedz roku!” darbosies pēdējās dienas modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”. Ikviens ir aicināts apmeklēt veikalu un iegādāties kādu no tur esošajām precēm. Šajās dienās veikalā būs iespējams sastapt arī sabiedrībā pazīstamas personas un kopā ar viņām darboties radošajās aktivitātēs.

Pop–up veikaliņā ir iespējams iegādāties Latvijā ražotus izstrādājumus – planšetdatora maciņus, apģērbu, paklājiņus, plakātus, telefona uzlīmes, adījumus un citas jaukas lietas. Visa projekta laikā iegūtā nauda tiks ziedota Bērnu slimnīcas fondam, un par to tiks iegādāts rehabilitācijas aprīkojums Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai.

Trīs dienas – 9., 10., 11. oktobrī – veikala apmeklētājiem būs iespēja piedalīties radošajās nodarbībās, ko vadīs sabiedrībā pazīstami cilvēki – Kašers, Anna Lieckalniņa, Zane Vaļicka, Ieva Adamss, Amber un citi.

Labdarības biedrība „Sniedz roku!” turpinās īstenot vairākus projektus, lai vāktu nepieciešamos naudas līdzekļus maznodrošināto personu atbalstam.

„Veikala darbības laikā ir savākti jau aptuveni 1035 eiro, kas ņemot vērā, tā īso darbošanās laiku, ir ļoti labs rezultāts. Mēs redzam, ka cilvēki labprāt iegādājas šīs preces, jo apzinās, ka tām ir papildus pievienotā vērtība. Es gribētu aicināt ikvienu vēl šīs pēdējās dienas izmantot iespēju un apmeklēt veikaliņu, lai kaut ar nelielu pirkumu atbalstītu projektu un ziedotu naudu Bērnu slimnīcas fondam,” norāda modes un izklaides centra „Rīga Plaza” vadītāja Egita Puķīte.

Pop–up veikalā ir iespējams iegādāties produktus no Ecattus, One Wolf, Hobby Wool, Hebe, Zvēru dārza, biedrības „Lote”, Bērnu slimnīcas fonda T-kreklus, kas tapuši sadarbībā ar zīmolu Amoralle, Aristocrat Kids, Recycled, Lude, Miljo, Nice Place, QooQoo un KinLeaves.

Akciju īsteno modes un izklaides centrs „Rīga Plaza”, biedrība „Sniedz roku!”, Bērnu slimnīcas fonds, sabiedrībā pazīstamas personas un Latvijas uzņēmēji.

Jaunākie raksti