Aldonis, Agija

Sākusies 2015. gada Latvijas labāko pasākumu noteikšana

Latvijas Pasākumu producentu asociācija (LaPPA) uzsākusi pieteikumu pieņemšanu “Pasākumu gada balvai", lai noteiktu 2015. gada labākos pasākumus Latvijā. Pretendenti savus pieteikumus var iesniegt no 25. janvāra līdz 15. februārim. Pasākumus  izvērtēs kompetenta nozares ekspertu žūrija.“Pasākumu gada balvas” ieguvēji tiks paziņoti īpašā ceremonijā, kas notiks 30. martā 2. Latvijas pasākumu foruma ietvaros.

LaPPA valdes loceklis Guntis Ērglis stāsta: “Gada balva ir iespēja novērtēt profesionāli īstenotus pasākumus, inovatīvas idejas, kā arī radošus un izcilus tehniskos risinājumus. Nozares profesionāļiem tā ir sava veida darbības mēraukla, impulss izaugsmei un dzinulis sasniegt arvien augstākas kvalitātes virsotnes pasākumu nozares attīstībā. Balvas pasniegšanu organizējam jau sesto gadu. Tā izveidojusies par nozīmīgu tradīciju un atskaites punktu.”

"Pasākumu gada balva" tiks piešķirta labākajam publiskajam, sporta, bērnu un nestandarta pasākumam, labākajai konferencei, koncertturnejai un koncertam, kā arī labākajam korporatīvajam, mārketinga un motivējošajam pasākumam 2015. gadā. Balvas tiks pasniegtas arī par labāko pasākuma ideju, scenogrāfiju, audiovizuālo noformējumu, labākajo jaundarbu (priekšnesumam vai māksliniekam), kā arī labāko nestandarta pasākumu. 17 kategorijās kopskaitā plānots pasniegt 37 balvas.

Iepriekšējā gadā par Latvijas labākajiem pasākumiem atzīti Eiropas Kultūras galvaspilsētas gada ietvaros notikušie Lielkoncerts “Dzimuši Rīgā”, deju lieluzvedums “Lec, saulīte”, pasākums “Kafejnīca, kas transformējas”, “Live Riga 5. partneru forums”, “ABLV Bank darbinieku pasākums”, Samsung skaisto mirkļu kafejnīca „Urbānais Dārzs”, “SEB Baltic Business Summit” un citi.

Jaunākie raksti