Līksma, Bārbala

Līgo svētki „Līgo, Latgale!” Līvānos

23. jūnijā no plkst. 17.00 gaidīs uz vērienīgu līgošanu Līvānos, Zaķusalā ar dziedošo aktieru, reģionālo koru un populārāko Latvijas šlāgermūziķu piedalīšanos. Zaļumballi vadīs atraktīvais un vienmēr smaidošais un lustīgais pasākuma vadītājs Guntis Skrastiņš.

„Līgo Latgale!” vakars iesāksies ar vietējo kopu, deju kolektīvu un grupu uzstāšanos. Līgotājus iepriecinās „Latvijas šāgeraptaujas” veterāni, leģendārā grupa „Jūlijs” no Līvāniem. Uģis Roze un Žorža Siksnas „Zemes krāsas koris” sadziedāšanās daļā dziedās populārās ziņģes kopā ar skatītājiem. Dzīvo mūziku nodrošinās Gunta Skrastiņa grupa „No ½ vārda”. Trešā koncerta daļā paredzēta nakts balle ar diskotēku.

Pasākuma organizatori norāda, ka zaļumballe „Līgo, Latgale!” –  attīstīs cilvēkos lepnumu par Latgales reģiona tradīcijām, kā arī palīdzēs veidot jaunas. Līgošanas norises vieta – Līvāni – nav izvēlēta nejauši. Tā kā Līvāni ir „Atslēga Latgales vārtos”, tad ar šī pasākuma palīdzību atdarīs vārtus plašai sabiedrībai, lai kopīgi nodotos Jāņu tradīciju svinēšanai.

Nenoliedzami līgošana ir visas ģimenes pasākums, tāpēc arī padomāts par bērniem – darbosies atrakciju piepūšamā pilsētiņa, batuts, slidkalniņi.

Biļetes var iegādāties „Biļešu serviss” kasēs, „Statoil” benzīntankos un Līvānos Kultūras centrā, pasākuma dienā – norises vietā – Zaķusalā! Biļešu cena iepriekšpārdošanā 3 Ls, zaļumballes dienā 4 Ls. Bērniem līdz 12 gadiem un cilvēkiem ar invaliditāti, uzrādot Invaliditātes apliecību, ieeja bez maksas.

Pasākumu organizē SIA „ŠlāgerTV”.

Jaunākie raksti