Aldonis, Agija

Aicina pieteikties tirdzniecībai Miķeļdienas gadatirgū

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina individuālos latviešu tradicionālās un mūsdienu lietišķās mākslas priekšmetu izgatavotājus un lauku saimniecībās audzētas ražas, kā arī siera, gaļas, maizes, zivju, biškopības produktu, dabīgās kosmētikas un pirts lietu individuālos ražotājus pieteikties tirdzniecībai Miķeļdienas gadatirgū, kas šogad risināsies 23. septembrī Rīgā, Doma laukumā, Herdera laukumā, Jaunielā, Jēkaba, Pils un Tirgoņu ielās.

Miķeļdienas gadatirgus Rīgā ir tradicionāls rudens ražas svētku pasākums, kurā apmeklētājiem līdz ar iepirkšanos ir iespēja baudīt arī kultūras programmu. Gadatirgū iespējams iegādāties amatnieku un tautas lietišķās mākslas meistaru izstrādājumus, kā arī nopirkt svaigas rudens ražas veltes, zāļu tējas, dabīgo kosmētiku un pirts lietas, gaļu, zivis, medu, maizi, sieru un citus gardumus.

Miķeļdienas gadatirgus organizators ir Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība.

Pieteikties tirdzniecībai iespējams tikai elektroniski no 29. augusta plkst. 10.00 līdz 4. septembra plkst. 10.00, aizpildot pieteikuma veidlapu un nosūtot to uz e-pasta adresi [email protected]. Ķirbju, ābolu un citas rudens ražas tirdzniecības pieteikumi tiks pieņemti līdz 6. septembra plkst. 17.00.

Papildinformācija par tirdzniecību Miķeldienas gadatirgū: Ilze Ozola, tālr. 67181059, Ieva Egle Vītola, tālr. 67181130, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 vai pa e-pastu: [email protected].

Jaunākie raksti