Royal

Restorāna pakalpojumu speciālists strādā ēdināšanas uzņēmumos, veic viesu apkalpošanas plānošanu un organizēšanu, ievērojot viesu vēlmes, izmantojot profesionālās zināšanas un prasmes dzērienu, ēdienu piedāvāšanā, izvēlē un pasniegšanā. Restorāna servisa speciālists ir atbildīgs par viesu apkalpošanas izpildi pasākumos, komunicējas valsts valodā, divās svešvalodās. Restorāna servisa speciālists var veikt komercdarbinieka pienākumus, kas saistīti ar produkcijas ražošanu un realizāciju, viesu apkalpošanu, materiālo vērtību un saimnieciskās darbības uzskaiti un kontroli. Spēj veikt vidējā posma vadītāja pienākumus ēdināšanas servisā, organizēt darbu, veikt izpildes kontroli un vadīt individuālo uzņēmumu. Ir sagatavots kvalificētam darbam ēdienu pasniegšanā un viesu apkalpošanā restorānos, kafejnīcās un bāros, prot klāt galdus un apkalpot viesus, pārzina ēdienu un dzērienu pasniegšanu.

Kontakti:

Atslēgas vārdi:

restorāns, restorans, royal, svinības, svinibas